Afegir a favorits

VALENCIAN GASTRONOMY AND CUISINE

CASTELLÓN, VALENCIA AND ALICANTE
MONNÉ, TONI

IVA inclòs

Descripció
Valencian cuisine does not live by thousands of rice dishes alone. A melting pot of cultures and civilizations, Valencian cuisine ca n get the most out of the incredible abundance and variety of landscapes: maritime and mountain cuisine, rural and urban cuisine, tr aditional and innovative cuisine. You will discover all of this through a journey along the history of the products, the territory a nd forty select recipes.

Estat: En estoc

Disponibilitat

Per a la seva comoditat, pot sol·licitar la recollida d'aquest exemplar en qualsevol de les nostres botigues físiques. La informació sobre disponibilitat en l'e-commerce no implica l'existència de estoc físic en botiga.

Per a consultar el estoc en botiga física pot contactar amb qualsevol de les nostres botigues.

DetallsTRIANGLE POSTALS
2023
240 pàgines
Format: Rústica
ISBN: 9788484785897
Idioma: INGLÉSMatèria: Gastronomia

TEMES